Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Jolcia_90

Zadanych pytań: 31

14.01.2016 08:40

W jakiej formie( w sprayu, Śnieżka, robicie same) najczęściej używacie bitej śmietany i dlaczego ?

Odpowiedzi (50)

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

14.01.2016 10:20

Zawsze ubijam śmietanę sama

msmariusz

Zadanych pytań: 363

14.01.2016 10:25

tylko robie sama z 36% śmietany

borgia

Zadanych pytań: 89

14.01.2016 10:29

Odradzam tego typu "bite". Ani to smaczne, ani zdrowe. Łatwiej organizmowi zwalczyć większą ilość tłuszczu w kremówce niźli chemii.

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

14.01.2016 10:41

kremówka 36 procent bo jest najlepsza

gosia56

Zadanych pytań: 466

14.01.2016 10:43

Ubijam tylko śmietanę 30% bo jest lepsza proszek to zawsze proszek

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

14.01.2016 10:47

zazwyczaj ubijam sama śmietankę 30%

Mniam

Zadanych pytań: 87

14.01.2016 11:12

Ubijam ze śmietanki 30%, bo taka jest najlepsza :)

adelajda

Zadanych pytań: 234

14.01.2016 11:22

ubijam sama 30 % śmietanę, śnieżki po prostu nie lubię

kuchcik89

Zadanych pytań: 1

14.01.2016 11:46

zazwyczaj robię sama, ale jak czas mnie nagli to śnieżka :)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

14.01.2016 12:03

Ubijam śmietanę 30 procent.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak