Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Jolcia_90

Zadanych pytań: 31

14.01.2016 08:40

W jakiej formie( w sprayu, Śnieżka, robicie same) najczęściej używacie bitej śmietany i dlaczego ?

Odpowiedzi (50)

Marta1986

Zadanych pytań: 859

14.01.2016 21:02

ubijam smietanę 30 lub 36%

Izabela9

Zadanych pytań: 25

14.01.2016 21:37

Zawsze ubijam same śmietankę 30% lub 36%.

ada.la

Zadanych pytań: 39

14.01.2016 22:27

takiej gotowej w spreju i w proszku nie kupuję. Ubijam śmietanę 30%

Iwusia

Zadanych pytań: 242

14.01.2016 23:35

do ciast używam śmietany 30 lub 36%, natomiast jeśli mam ochotę na szybki deser to "Śnieżka"

Wacław

Zadanych pytań: 1269

15.01.2016 09:45

uzywamy śmietany 36 %

Damiano

Zadanych pytań: 0

15.01.2016 15:29

ubijam śmietanę kremową

Róża1

Zadanych pytań: 7

15.01.2016 20:17

ubijam śmietanę kremową 30 %

Motorek

Zadanych pytań: 1446

16.01.2016 12:19

zawsze ubijam śmietanę 36% z cukrem

MAR3STA

Zadanych pytań: 1541

12.06.2016 22:17

różnie z tym bywa, ale przeważnie ubijam kremówkę

Babeczka35

Zadanych pytań: 6

09.05.2017 07:15

Śnieżkę, czasami kremówkę 30 %, u mnie nie wszyscy niestety mogą jeść kremówkę i muszę się ratować śnieżką.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak