Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Jolcia_90

Zadanych pytań: 31

14.01.2016 08:40

W jakiej formie( w sprayu, Śnieżka, robicie same) najczęściej używacie bitej śmietany i dlaczego ?

Odpowiedzi (50)

anka1988

Zadanych pytań: 25

14.01.2016 14:24

w spreyu kiedyś kupowałam, ale uważam że sa już beznadziejne ledwo się je wyciśnie np na ciacho i już spływa i wygląda bardzo nieapetycznie :/

matesko

Zadanych pytań: 14

14.01.2016 14:59

robię sama bitą śmietanę

Janina

Zadanych pytań: 159

14.01.2016 15:07

Nie kupuję sztucznych produktów. Zawsze śmietanę ubijam sama;))

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

14.01.2016 15:11

Przeważnie ubijam sama śmietanę kremówkę 36 %, a tak na szybko na deser, to ubijam sztuczną Śnieżkę, ale to już nie to samo, co prawdziwa śmietana.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

14.01.2016 15:15

najczęściej używam 36% ubijam do ciast ale zdarza się że używam także śnieżkę do ciast i deserów

Stenka

Zadanych pytań: 467

14.01.2016 19:03

Robię zawsze sam ze śmietany kremówki, nie uznaję sztycznych

ben-ka

Zadanych pytań: 459

14.01.2016 19:11

Jak ma to być bita śmietana, to tylko taka ubita z kremówki, te sztuczne dodatki są paskudne, uczulają mnie!

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

14.01.2016 19:13

ubijam śmietanę 30 lub 36%

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

14.01.2016 19:16

śmietanę zawsze ubijam z kremówki 30%

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

14.01.2016 19:19

Robię sama, dlatego, że taka lubię.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak