Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

norweska20

Zadanych pytań: 400

09.12.2013 17:53

W jakiej postaci dodajecie warzywa do zupy- pokrojone , w całości czy potarte?

Odpowiedzi (52)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

09.12.2013 18:16

ja zawsze trę na tarce o dużych otworach

joanna30

Zadanych pytań: 50

09.12.2013 18:20

Najczęściej pokrojone ale czasami starte na tarce

Ola1young

Zadanych pytań: 7

09.12.2013 18:21

całą marchew i korzeń pietruszki dajemy tylko do rosołu

krystyna330

Zadanych pytań: 228

09.12.2013 18:22

najczęściej pokrojone w kostke

iwi

Zadanych pytań: 115

09.12.2013 18:29

Zależy od rodzaju zupy

berys18

Zadanych pytań: 1434

09.12.2013 18:47

dodaję we wszystkich wersjach, zależy do jakiej zupy

gosia56

Zadanych pytań: 466

09.12.2013 18:48

do rosołu daję całe warzywa a do innych zup krojone w kostkę

Jusiaa

Zadanych pytań: 2

09.12.2013 18:54

Różnie zależy od rodzaju zupy, ale najczęściej pokrojone.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

09.12.2013 18:58

pokrojone najczęściej. do flaków tarte. do rosołu w całości

Beata23

Zadanych pytań: 335

09.12.2013 19:15

różnie zależy do jakiej zupy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak