Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

norweska20

Zadanych pytań: 400

09.12.2013 17:53

W jakiej postaci dodajecie warzywa do zupy- pokrojone , w całości czy potarte?

Odpowiedzi (52)

teresa18

Zadanych pytań: 502

09.12.2013 20:00

najczęściej pokrojone w kostkę

octo

Zadanych pytań: 349

09.12.2013 20:05

pokrojone w drobna kostkę:)

pestka

Zadanych pytań: 424

09.12.2013 20:06

w zależności od zupy , różnie , krojone w kostkę lub plasterki, potarte albo w całości

as28

Zadanych pytań: 294

09.12.2013 20:23

ja najczęściej daje pokrojone

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

09.12.2013 20:57

DO rosołu w kawałkach, a do innych zup raczej starte.

Pyszota

Zadanych pytań: 85

09.12.2013 20:58

pokrojone w kostkę lub talarki

Barbara/zuza22_85

Zadanych pytań: 66

09.12.2013 21:05

tylko pokrojone

maciek7

Zadanych pytań: 148

09.12.2013 21:09

ścieram na tarce

Iwusia

Zadanych pytań: 242

09.12.2013 21:37

zależy do jakiej zupy

Motorek

Zadanych pytań: 1446

09.12.2013 21:59

do zupy dodaję pokrojone lub starte

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak