Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

norweska20

Zadanych pytań: 400

09.12.2013 17:53

W jakiej postaci dodajecie warzywa do zupy- pokrojone , w całości czy potarte?

Odpowiedzi (52)

ao_12

Zadanych pytań: 38

09.12.2013 22:02

zależy od zupy, czasem krojone a czasem tarte

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

09.12.2013 22:22

różnie, ale zazwyczaj pokrojone

rjustysia

Zadanych pytań: 190

09.12.2013 23:30

najczęściej kroję w kostkę, nigdy nie ścieram, nie podobają mi się takie warzywa w zupie

marcia7

Zadanych pytań: 166

09.12.2013 23:49

W każdej, wszystko zależy od zupy, np. do rosołu zawsze całe, a do jarzynowej pokrojone.

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

10.12.2013 06:53

do rosołu w całości, do zup kroje lub scieram na tarce

usmiech

Zadanych pytań: 693

10.12.2013 07:43

przeważnie pokrojone

Magula

Zadanych pytań: 556

10.12.2013 08:27

ja najczęściej dodaje pokrojone

dodi

Zadanych pytań: 256

10.12.2013 08:33

u mnie zawsze pokrojone

Angelika10

Zadanych pytań: 938

10.12.2013 16:20

zazwyczaj pokrojone w kostkę ale do rosołu daję w całości

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

10.12.2013 17:50

najczęściej pokrojone w kostkę, ale też czasami starte na tarce

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak