Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Rycerz

Zadanych pytań: 75

08.04.2015 17:34

Wiecie co może się stać, gdy ciastu drożdżowemu nie damy dostatecznie dużo czasu do wyrośnięcia. Lub od razu po wyrobieniu damy go obróbce cieplnej?

Odpowiedzi (30)

gosia56

Zadanych pytań: 466

09.04.2015 13:20

nigdy jeszcze nie piekłam takiego ciasta moje zawsze długo rośnie wtedy jest super myślę ze takie nie wyrośnięte jest po prostu bardziej zbite

Cynamonka

Zadanych pytań: 79

09.04.2015 14:40

Pewnie nie będzie takie delikatne i puszyste, jest też ryzyko zakalca ;)

Janina

Zadanych pytań: 159

09.04.2015 15:31

Ciasto drożdżowe zawsze musi wyrosnąć przed upieczeniem, a niektóre nawet parę razy;)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

09.04.2015 15:58

będzie zbite,zamiast dużych pulchnych dziur będą mini;

ada.la

Zadanych pytań: 39

09.04.2015 17:02

raczej wyjdzie zakalec

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

09.04.2015 18:13

musisz pozostawic do wyrosniecia

Gracer

Zadanych pytań: 124

09.04.2015 19:54

lepiej aby poleżało i wyrosło bo pewnie nie będzie idealne

Róża1

Zadanych pytań: 7

09.04.2015 22:32

zawsze pozostawiam do wyrośnięcia :-)

halina17

Zadanych pytań: 271

09.04.2015 22:48

Mi zawsze wychodzi wyrosniete ciasto.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

21.04.2015 00:05

Będzie zakalec.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak