Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

lubie

Zadanych pytań: 22

15.09.2016 22:09

Wiecie jak zachowuje się ksylitol na rozgrzanej patelni, tak samo jak biały cukier?

Odpowiedzi (27)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

16.09.2016 09:47

Dobrze wiedzieć, chociaż nigdy nie podgrzewałam ksylitolu

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

16.09.2016 10:03

nie używałam jeszcze ksylitolu

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

16.09.2016 10:18

nie podgrzewałam tego nigdy

Franciszek

Zadanych pytań: 4

16.09.2016 11:53

nie używałem ,lecz chętnie poczytam rady

pestka

Zadanych pytań: 424

16.09.2016 12:01

nie używam ksylitolu, z zainteresowaniem czytam opinie o nim

irenka

Zadanych pytań: 888

16.09.2016 13:35

nigdy nie podgrzewałam ksylitolu

kd045

Zadanych pytań: 7

16.09.2016 13:36

ja też niestety nie wiem

Róża1

Zadanych pytań: 7

16.09.2016 16:07

też nigdy nie używałam ksylitolu .

Klausia

Zadanych pytań: 251

16.09.2016 17:15

Weź mają ilość i sprawdź, ale z tego co wiem to nie da się.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

16.09.2016 17:29

Rozpuszcza się on, ale nie karmelizuje jak cukier.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak