Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

lubie

Zadanych pytań: 22

15.09.2016 22:09

Wiecie jak zachowuje się ksylitol na rozgrzanej patelni, tak samo jak biały cukier?

Odpowiedzi (27)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

16.09.2016 21:25

Ja stosuję zawsze cukier

Motorek

Zadanych pytań: 1446

16.09.2016 21:56

nie używam ksylitolu

ilka01

Zadanych pytań: 6

17.09.2016 09:55

nie podgrzewałam nigdy ksylitolu

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

17.09.2016 17:54

dziekuje za informacje

norweska20

Zadanych pytań: 400

17.09.2016 23:53

nie mam pojęcia , no jeszcze z nim nie eksperymentowałam

Madzai

Zadanych pytań: 7

18.09.2016 20:23

Nie próbowałam, sama chętnie się dowiem ;)

Marta1986

Zadanych pytań: 859

18.09.2016 20:40

nie używałam jeszcze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak