Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

AnielskaSlodycz

Zadanych pytań: 92

11.07.2013 19:00

Z ilu jajek robicie biszkopt ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

11.07.2013 19:02

przeważnie robię na większą blachę biszkopt z 5 jajek

Margo1

Zadanych pytań: 2141

11.07.2013 19:02

6 jajek na biszkopt 3 częściowy

okrysia

Zadanych pytań: 79

11.07.2013 19:04

ja robię z 7 blaszka normalna,dość wysoki, można przekroić

Odpowiedzi (28)

Agata3

Zadanych pytań: 13

11.07.2013 19:03

Ja robię z 6 :)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

11.07.2013 19:05

To zależy do czego go potrzebuję jak na tort to z sześciu jak biszkopt pod owoce i galaretkę to tylko z dwóch bo nie lubię grubego

berys18

Zadanych pytań: 1434

11.07.2013 19:07

ja robię z siedmiu

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

11.07.2013 19:13

Z pięciu lub sześciu :)

adelajda

Zadanych pytań: 234

11.07.2013 19:16

małą blaszkę z 4 jajek

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

11.07.2013 19:17

to zależy do czego potrzebuję jeśli do tortu to z 6 jaj,jeśli na spód w blasze pod galaretkę lub bitą śmietanę to najczęściej z 3 jajek :)

LoLa

Zadanych pytań: 62

11.07.2013 19:18

10 mam duża blaszkę

Konczi

Zadanych pytań: 632

11.07.2013 19:20

przeważnie z 6

pajbek

Zadanych pytań: 257

11.07.2013 19:23

Najczęściej piekę biszkopta z 6 jajek :-)

Mniam

Zadanych pytań: 87

11.07.2013 19:48

Z 5 jajek piekę biszkopta.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak