Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

AnielskaSlodycz

Zadanych pytań: 92

11.07.2013 19:00

Z ilu jajek robicie biszkopt ?

Odpowiedzi (28)

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

11.07.2013 19:51

ja jak robię to z 5

Janina

Zadanych pytań: 159

11.07.2013 19:54

Jeżeli jako spód pod owoce i galaretkęto 3-4 szt, a jeżeli jako ciasto biszkoptowe, to 6-7 szt

Dorota59

Zadanych pytań: 950

11.07.2013 19:57

ja robię z sześciu jajek

agus198900

Zadanych pytań: 14

11.07.2013 19:57

różnie.zależy jakie ciasto robię i na jaką blachę

Alex_M

Zadanych pytań: 119

11.07.2013 20:10

jest jako spod do ciasta to z 3-4, zalezy od wielkosci blaszki. a dostosowuje zawsze do ilosci osob, ktore beda jadly. jesli do tortu to 5-6

everay

Zadanych pytań: 1

11.07.2013 20:30

zawsze z 5 :)

Barbara/zuza22_85

Zadanych pytań: 66

11.07.2013 20:37

raczej z 5

Monika10

Zadanych pytań: 3

11.07.2013 20:43

zazwyczaj robię z 6jajek

Marta1986

Zadanych pytań: 859

11.07.2013 20:43

z 5 jajek .

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

11.07.2013 21:00

różnie zależy jaki przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak