Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jussta

Zadanych pytań: 36

21.07.2013 12:23

Z jakiej części mięsa najczęściej robicie rosołek? (filety, udka, itp) ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Konczi

Zadanych pytań: 632

21.07.2013 12:24

najczęściej z porcji rosołowej ze skrzydełkami i z udek taki zestawik :)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

21.07.2013 12:25

ja daję 1/2 kury i ok. 80 dkg wołowiny

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

21.07.2013 12:29

Czasem ćwiartka kury lub skrzydło z indyka i koniecznie wołowina - pręga lub inna rosołowa część.

Odpowiedzi (27)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

21.07.2013 12:25

ja kupuję porcje rosołowe

Cranberry

Zadanych pytań: 34

21.07.2013 12:25

dokładnie porcja rosołowa + udka :)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

21.07.2013 12:27

Ja robię z całego kurczaka lub kury i dodaję trochę wołowiny :)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

21.07.2013 12:28

cały kurczak lub udka

okrysia

Zadanych pytań: 79

21.07.2013 12:29

mój rosół to ćwiartka z kurczaka lub kury i wołowina -szponder lub rosbrat

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

21.07.2013 12:32

jak nie mam kury to na udkach

Janina

Zadanych pytań: 159

21.07.2013 12:32

Porcja rosołowa plus udko ;)

Dorota37

Zadanych pytań: 468

21.07.2013 12:32

udka, skrzydła, albo cały kurczak bez piersi

mysza75

Zadanych pytań: 96

21.07.2013 12:38

u mnie rosół z udek, ćwiartki, kawałek wolowiny

Łucja

Zadanych pytań: 28

21.07.2013 12:42

najczęściej z całej kury

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak