Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jussta

Zadanych pytań: 36

21.07.2013 12:23

Z jakiej części mięsa najczęściej robicie rosołek? (filety, udka, itp) ?

Odpowiedzi (27)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

21.07.2013 12:44

najczęściej robię z porcji rosołowej

Habibi

Zadanych pytań: 690

21.07.2013 12:45

drobiowy robię z całego kurczaka lub z ćwiartek i skrzydełek - czasami dodaję podroby... jeśli mam chęć to kupuję skrzydło i szyję z indyka lub skrzydła z kaczki/gęsi...

migotka28

Zadanych pytań: 20

21.07.2013 12:47

ja rosół gotuję z całej kury takiej domowej która sobie chodzi po podwórku innego rosołku nie gotuję

Małgorzata9

Zadanych pytań: 57

21.07.2013 12:48

udka i skrzydełka

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

21.07.2013 13:00

z porcji rosołowej + piersi lub skrzydełka

gosia56

Zadanych pytań: 466

21.07.2013 13:23

najczęściej korpus z kurczaka ,albo skrzydełka

Alex_M

Zadanych pytań: 119

21.07.2013 13:28

gotuję z połówki kury. małą ilość

halina17

Zadanych pytań: 271

21.07.2013 13:39

Rosół gotuję z kurczaka lub porcja rosołowa plus udka.

teresa18

Zadanych pytań: 502

21.07.2013 14:49

z kurczaka wycinam filety a z reszty rbię rosół

idealme

Zadanych pytań: 62

21.07.2013 16:58

rostbef wołowy i pół kury wiejskiej :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak