Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jussta

Zadanych pytań: 36

21.07.2013 12:23

Z jakiej części mięsa najczęściej robicie rosołek? (filety, udka, itp) ?

Odpowiedzi (27)

Róża1

Zadanych pytań: 7

21.07.2013 17:37

część szkieletu i kawałek wołowego na rosół:-)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

21.07.2013 17:56

ja zrobię z porcji rosołowej i skrzydełek albo udek

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

21.07.2013 19:17

ja robie rosołek z udek

ana00

Zadanych pytań: 231

21.07.2013 19:18

udka lub skrzydełka

sasanka

Zadanych pytań: 22

21.07.2013 19:34

Chyba powtórzę już po kilku osobach ale... porcha rosołowa + udko :) dodatkowo zawsze udko się oskubie do zupki

pierniczkowo

Zadanych pytań: 141

21.07.2013 20:51

ja gotuję na udkach :)

Kasia36

Zadanych pytań: 463

21.07.2013 21:42

u mnie robią najczęściej z kuferka, korpusa i szyjki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak