Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

28.06.2014 14:19

Zamierzam upiec ciasto kruche z owocami o smaku kawowym, czy do takiego ciasta dodać kawę rozpuszczalną ( granulowaną ), czy prawdziwą zmieloną ? Proszę o rady.

Odpowiedzi (35)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

28.06.2014 17:30

nigdy nie robiłam z mieloną,zawsze dodaje kawę rozpuszczalną

Ania84

Zadanych pytań: 67

28.06.2014 17:47

raczej rozpuszczalna pasuje :)

Marta1986

Zadanych pytań: 859

28.06.2014 18:04

dodaje rozpuszczalną

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

28.06.2014 18:27

ja bym dała rozpuszczalną

halina17

Zadanych pytań: 271

28.06.2014 18:57

Ja dodaję kawę rozpuszczalną.

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

28.06.2014 18:57

ja bym dała dwie łyżki mocnej kawy parzonej tylko bez fusów

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

28.06.2014 19:10

Ja dodałabym rozpuszczalną.

misia53

Zadanych pytań: 339

28.06.2014 19:13

ja zawsze robię z rozpuszczalnej

mysza75

Zadanych pytań: 96

28.06.2014 19:42

dodałabym rozpuszczalną kawę

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

28.06.2014 19:58

rozpuszczalna oczywiscie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak