Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

28.06.2014 14:19

Zamierzam upiec ciasto kruche z owocami o smaku kawowym, czy do takiego ciasta dodać kawę rozpuszczalną ( granulowaną ), czy prawdziwą zmieloną ? Proszę o rady.

Odpowiedzi (35)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

29.06.2014 16:49

rozpuszczalna jest lepsza

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

29.06.2014 17:19

rozpuszczalna lub napar z kawy z expresu jak masz-lepiej.

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

29.06.2014 20:20

Ja dodaję bardzo mocną rozpuszczalną.

Iwusia

Zadanych pytań: 242

29.06.2014 23:00

dodaję rozpuszczalną

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

30.06.2014 09:28

Mocny napar rozpuszczalnej bedzie lepszy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak