Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

28.06.2014 14:19

Zamierzam upiec ciasto kruche z owocami o smaku kawowym, czy do takiego ciasta dodać kawę rozpuszczalną ( granulowaną ), czy prawdziwą zmieloną ? Proszę o rady.

Odpowiedzi (35)

alaaa

Zadanych pytań: 201

28.06.2014 20:32

mocne espresso lub rozpuszczalna

ben-ka

Zadanych pytań: 459

28.06.2014 20:33

Tak sobie myślę,że jak dodaję do ciasta kakao,to takie sproszkowane,więc i kawę bym dodała mieloną.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

28.06.2014 20:49

ja dodaję rozpuszczalną

pestka

Zadanych pytań: 424

28.06.2014 21:02

ja dodaję kawę rozpuszczalną

migotka28

Zadanych pytań: 20

28.06.2014 22:18

nie robiłam kruchego ciasta z kawą ale najlepsza będzie rozpuszczalna albo ewentualnie mocny napar z kawy zmielonej, jak robiłam krem kawowy z bitej śmietany to dawałam właśnie rozpuszczalną

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

29.06.2014 00:08

Nic nowego nie napiszę- polecam rozpuszczalną-oczywiście dobrej jakości!

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

29.06.2014 07:31

najlepsza będzie espresso

ada.la

Zadanych pytań: 39

29.06.2014 08:57

dodaję kawę rozpuszczalną

as28

Zadanych pytań: 294

29.06.2014 12:37

ja dodaje zawsze kawe rozpuszczalną

Adam/ZUB3R

Zadanych pytań: 189

29.06.2014 15:19

myślę, że lepsza jest rozpuszczalna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak