Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

23.08.2013 13:25

Zamrażacie fasolkę szparagową ? Przed włożeniem do zamrażalnika gotujecie ją do miękkości, blanszujecie czy zamrażacie taką "surową" ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Marta11

Zadanych pytań: 34

23.08.2013 15:30

lekko gotuje wystudzam i mroze

ben-ka

Zadanych pytań: 459

23.08.2013 16:24

Zawsze przed zamrażaniem blanuszuję,dla mnie jest smaczniejsza niż zamrożona surowa.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

23.08.2013 13:27

przed zamrożeniem blanszuję

Odpowiedzi (25)

gosia56

Zadanych pytań: 466

23.08.2013 13:26

zawsze blanszuję studzę i zamrażam

gosia1988

Zadanych pytań: 526

23.08.2013 13:27

przed zamrożeniem zawsze blanszuję

Beatris

Zadanych pytań: 43

23.08.2013 13:27

Ja nie zamrażam. Fasolkę podgotowuję, wkładam w słoiki, zalewam wodą, w której fasolka się gotowała, wymieszaną z solą i pasteryzuję.

Janina

Zadanych pytań: 159

23.08.2013 13:27

Tak, zamrażam fasolkę najpierw blanszuję;)

berys18

Zadanych pytań: 1434

23.08.2013 13:31

zamrażam co roku, wcześniej blanszuję

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

23.08.2013 13:32

zamrażam surową

Mniam

Zadanych pytań: 87

23.08.2013 13:34

Blanszuję i zamrażam.

anemon

Zadanych pytań: 163

23.08.2013 13:39

Jedynie delikatnie blanszuję, nie gotuję do miękkości.

pestka

Zadanych pytań: 424

23.08.2013 13:52

delikatnie blanszuję i dopiero zamrażam

Alex_M

Zadanych pytań: 119

23.08.2013 13:52

ja zawsze blanszuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak