Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

23.08.2013 13:25

Zamrażacie fasolkę szparagową ? Przed włożeniem do zamrażalnika gotujecie ją do miękkości, blanszujecie czy zamrażacie taką "surową" ?

Odpowiedzi (25)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

23.08.2013 13:53

tylko blanszuję

Sylwiagr

Zadanych pytań: 2

23.08.2013 13:56

najpierw blanszowanie, potem zamrażanie :)

mysza75

Zadanych pytań: 96

23.08.2013 14:01

obieram, blanszuję i mrożę w woreczki

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

23.08.2013 14:16

Zamrażam, ale wcześniej blanszuję

Monia

Zadanych pytań: 7

23.08.2013 14:16

Zamrażam blanszowaną i ugotowaną :)

malina

Zadanych pytań: 4

23.08.2013 14:20

tak, często zamrażam ale najpierw blanszuję

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

23.08.2013 14:25

po zblanszowaniu i wystudzenie,zamrażam

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

23.08.2013 15:39

blanszuje przed mrozeniem

Konczi

Zadanych pytań: 632

23.08.2013 15:42

również blanszuję przed zamrożeniem :)

dorotka0000025

Zadanych pytań: 208

23.08.2013 16:07

ja zamrazam surowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak