Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

23.08.2013 13:25

Zamrażacie fasolkę szparagową ? Przed włożeniem do zamrażalnika gotujecie ją do miękkości, blanszujecie czy zamrażacie taką "surową" ?

Odpowiedzi (25)

Ania67

Zadanych pytań: 1134

23.08.2013 16:07

zawsze blanszuje zanim zamrożę

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

23.08.2013 16:12

Ja zamtażam surową, po odcięciu ogonków

teresa18

Zadanych pytań: 502

23.08.2013 17:00

zawsze blanszuję przed zamrożeniem

Karolina4

Zadanych pytań: 5

23.08.2013 17:35

ja zawsze mrożę surową.

Róża1

Zadanych pytań: 7

23.08.2013 18:50

ja też blanszuję , studzę i zamrażam:-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak