Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

17.02.2017 00:18

zbliża się tłusty czwartek, macie dobre rady na dobre pączki?

Odpowiedzi (43)

Mniam

Zadanych pytań: 87

17.02.2017 11:05

Na pewno przed smażeniem muszą dobrze wyrosnąć. Jak dla mnie smażone są najlepsze :)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

17.02.2017 11:29

Ja zrobię drożdżowe, smażone oponki, bez pączków tym razem :)

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

17.02.2017 11:33

Ja pączki kupuję. Smażę oponki z serem i lany chrust.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

17.02.2017 11:35

myślę że odpowiednie wyrobienie ciasta to podstawa

Róża1

Zadanych pytań: 7

17.02.2017 11:52

ja pączki kupuję gotowe .

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

17.02.2017 11:55

ja robię tradycyjne z różą, oblane lukrem... mniam :)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

17.02.2017 12:25

lubimy tradycyjne pączki z nadzieniem różanym

Konczi

Zadanych pytań: 632

17.02.2017 12:39

lubię klasyczne z różą i cukrem pudrem ale i te z lukrem i skórką pomarańczową bardzo lubię :)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

17.02.2017 13:34

w tym roku robię z pigwą

agaK.

Zadanych pytań: 311

17.02.2017 13:36

Nie robię pączków bo mama i teściowa zawsze nas uraczą ich stertą, i mąż przywozi z pracy, a że podczas ciąży ograniczam szczególnie cukier i też węglowodany to w tym roku za bardzo sobie nie pozwolę, no chyba że...;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak