Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

05.01.2014 15:21

białka na pianę do ubicia używacie zimne czy temp. pokojowa?

Najlepsze odpowiedzi (3)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

05.01.2014 15:28

ubijam nie zimne białka

Janina

Zadanych pytań: 159

05.01.2014 15:24

Jaja biorą prosto z lodówki daję szczyptę soli i jest ok. Oczywiście mam jajka od własnych kurek;)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

05.01.2014 15:24

ja równiez wczesniej wyjmuję z lodówki,wtedy lepiej i szybciej się ubiją

Odpowiedzi (36)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

05.01.2014 15:22

schłodzone w lodówce

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

05.01.2014 15:22

ja używam białka temp. pokojowa i piana ubija się na sztywno, oczywiście jajka muszą być świeże

Amellia

Zadanych pytań: 139

05.01.2014 15:27

trzymam w lodówce

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

05.01.2014 15:27

jajka trzymam w spiżarce, temperatura w tym pomieszczeniu jest pomiedzy temp. pokojową a tą w lodówce :)

norweska20

Zadanych pytań: 400

05.01.2014 15:28

zimne , wyciągnięte z lodówki

babajaga1969

Zadanych pytań: 384

05.01.2014 15:30

staram się aby były zimne

Mati13

Zadanych pytań: 1524

05.01.2014 15:30

takie z lodówki

Rycerz

Zadanych pytań: 75

05.01.2014 15:32

ja w temp pokojowej

Renataj

Zadanych pytań: 1275

05.01.2014 15:33

Najczęściej ubijam jajka/białka wyjęte prosto z lodówki.

kuklik

Zadanych pytań: 604

05.01.2014 15:35

najczęściej zimne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak