Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

05.01.2014 15:21

białka na pianę do ubicia używacie zimne czy temp. pokojowa?

Odpowiedzi (36)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

05.01.2014 15:37

najczęściej biorę zimne

kasienka23

Zadanych pytań: 512

05.01.2014 15:37

zazwyczaj w temp pokojowej

EWI

Zadanych pytań: 319

05.01.2014 15:38

najczęściej z lodówki

Monika58

Zadanych pytań: 299

05.01.2014 15:40

jajka trzymam w lodówce, są zawsze chłodne do ubijania piany

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

05.01.2014 15:43

najczęściej zimne

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

05.01.2014 15:53

biorę prosto z lodówki

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

05.01.2014 15:55

biore prosto z lodowki

patryska76

Zadanych pytań: 24

05.01.2014 15:59

Pianę zawsze ubijam z białek w temperaturze pokojowej ;-) I zawsze wychodzi taka jak trzeba ;-)

Barbara13

Zadanych pytań: 21

05.01.2014 16:04

Ubijam białka zimne

Laila2786

Zadanych pytań: 74

05.01.2014 16:19

używam schłodzone z lodówki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak