Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

05.01.2014 15:21

białka na pianę do ubicia używacie zimne czy temp. pokojowa?

Odpowiedzi (36)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

05.01.2014 17:07

Biorę z lodówki

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

05.01.2014 17:19

ja także biorę z lodówki

Katarzyna34

Zadanych pytań: 98

05.01.2014 18:08

zawsze schłodzone

mysza75

Zadanych pytań: 96

05.01.2014 18:24

schłodzone biorę z lodówki

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

05.01.2014 19:35

Podobno powinny byc w temperaturze pokojowej a nie (jak do niedawna mi sie wydawało) schłodzone. Ostatnio wyczytałam taką rewelacje w jakiejś książce kucharskiej.

alaaa

Zadanych pytań: 201

05.01.2014 20:02

dla mnie w zasadzie temperatura bez znaczenia, ale masz rację ważne żeby były świeże

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak