Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Zdzisław

Zadanych pytań: 582

05.01.2014 15:21

białka na pianę do ubicia używacie zimne czy temp. pokojowa?

Odpowiedzi (36)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

05.01.2014 16:21

zawsze zimne z lodówki

Alex_M

Zadanych pytań: 119

05.01.2014 16:22

różnie ;) to zależy gdzie akurat leżały jajka ;)

Marlenka.S

Zadanych pytań: 70

05.01.2014 16:23

takie chłodniejsze lepiej się ubijają

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

05.01.2014 16:23

różnie częściej zimne

Margo1

Zadanych pytań: 2141

05.01.2014 16:34

ja wiem, wbijam i za pół godziny ubijam na sztywno

Milka100

Zadanych pytań: 76

05.01.2014 16:35

nie ma znaczenia czy w lodówce czy pokojowa

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

05.01.2014 16:41

ja trzymam zawsze w lodówce i używam właśnie takich

Monia

Zadanych pytań: 7

05.01.2014 16:42

Nie ma to dla mnie znaczenia, zazwyczaj wyjmuję z lodówki, obmywam i wbijam :)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

05.01.2014 16:48

najlepiej się ubija jak białka są schłodzone ,ale ze świeżo rozbitego białka też można ubić sztywną pianę:)

pestka

Zadanych pytań: 424

05.01.2014 16:54

używam schłodzone z lodówki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak