Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

14.10.2015 07:33

Cebulę do zupy grzybowej dodajecie surową czy podsmażoną?

Najlepsze odpowiedzi (3)

berys18

Zadanych pytań: 1434

14.10.2015 08:37

ja nie dodaje wcale

ben-ka

Zadanych pytań: 459

14.10.2015 08:44

Często dodaję opieczoną , taką jak do rosołu.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

14.10.2015 08:49

ja podsmażam cebulkę

Odpowiedzi (37)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

14.10.2015 07:58

dodaję podsmażoną

pestka

Zadanych pytań: 424

14.10.2015 08:09

dodaję lekko podsmażoną

Habibi

Zadanych pytań: 690

14.10.2015 08:12

oczywiście do zup dodaję zrumienioną, bo taka nadaje zupie fajnego smaczku :)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

14.10.2015 08:13

Ja podsmażam cebulę.

Mniam

Zadanych pytań: 87

14.10.2015 08:44

Obowiązkowo podsmażam :)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

14.10.2015 08:51

u mnie cebula nie jest obowiązkowa

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

14.10.2015 09:16

ja cebule opiekam , podobnie jak ben-ka

Wacław

Zadanych pytań: 1269

14.10.2015 09:20

do zup cebule przeważnie podsmażamy

kasiaw

Zadanych pytań: 470

14.10.2015 09:33

podsmażam cebulkę taka najlepiej smakuje

anemon

Zadanych pytań: 163

14.10.2015 09:40

Zawsze do zupy dodaję cebulę podsmażoną.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak