Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

14.10.2015 07:33

Cebulę do zupy grzybowej dodajecie surową czy podsmażoną?

Odpowiedzi (37)

Stenka

Zadanych pytań: 467

14.10.2015 14:53

podpiekam cebulę

Ola1young

Zadanych pytań: 7

14.10.2015 15:00

podsmazamy cebulke do zup a do rosołu opiekamy całą

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

14.10.2015 15:08

dodaję podsmażaną

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

14.10.2015 15:09

podsmażam na maśle

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

14.10.2015 15:09

podsmażam na maśle

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

14.10.2015 15:18

zawsze do zupy dodaję cebulę podsmażoną

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

14.10.2015 17:57

cebulę podsmażam wraz z grzybami,dopiero potem dodaje do zupy

Martysia

Zadanych pytań: 19

14.10.2015 19:02

Cebulę zawsze opiekam

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

14.10.2015 19:19

zawsze dodaję podsmażaną cebulę

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

14.10.2015 19:20

Cebulę podsmażam do zupy grzybowej.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak