Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

14.10.2015 07:33

Cebulę do zupy grzybowej dodajecie surową czy podsmażoną?

Odpowiedzi (37)

Janina

Zadanych pytań: 159

14.10.2015 22:14

Do zup cebulę podsmażam lub opiekam;)

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

15.10.2015 08:11

Podsmażoną :)

Damiano

Zadanych pytań: 0

15.10.2015 09:35

dodaję podsmażoną cebulkę

Klausia

Zadanych pytań: 251

15.10.2015 14:43

Częściej podsmażoną :)

Benita

Zadanych pytań: 1

15.10.2015 17:13

daję surową cebulę

joannaa24

Zadanych pytań: 0

15.10.2015 18:06

Ja różnie, często gotuję z innymi warzywami surową

Ania84

Zadanych pytań: 67

15.10.2015 22:46

zawsze podsmażoną dodaję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak