Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

14.10.2015 07:33

Cebulę do zupy grzybowej dodajecie surową czy podsmażoną?

Odpowiedzi (37)

mysza75

Zadanych pytań: 96

14.10.2015 10:15

podsmażam zawsze cebulę

gosia56

Zadanych pytań: 466

14.10.2015 10:20

a ja ostatnio daję surową cebulę kiedyś u mamy była kuchnia węglowa to zawsze przypiekałam na blasze a teraz gotuję na gazie

Milka100

Zadanych pytań: 76

14.10.2015 11:10

PODSMAŻAM:)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

14.10.2015 11:42

lubię dodać podsmażoną

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

14.10.2015 12:02

przeważnie podsmażoną

Beatris

Zadanych pytań: 43

14.10.2015 12:20

Podsmażoną...

Aneta41

Zadanych pytań: 74

14.10.2015 12:34

Podsmażam:)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

14.10.2015 14:04

podsmażam wraz z grzybkami a potem dodaję do zupy

GOSIA18

Zadanych pytań: 235

14.10.2015 14:34

Ja dodaję podsmażoną

Franciszek

Zadanych pytań: 4

14.10.2015 14:37

podsmażoną zawsze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak