Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

24.04.2015 17:26

Co robicie z podgotowana glowka bialej kapusty, jezeli zostanie wam dosc sporo po robieniu golabkow ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

24.04.2015 18:58

Zawsze przygotowuję taką kapustę w śmietanie, jemy jako dodatek do II dania lub samodzielnie jako danie kolacyjne.Przepis znajdziesz w mojej księdze o ile Cię to zainteresuje.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

24.04.2015 19:14

Gotuję jeszcze dłużej,aby była bardziej miękka i przysmażam na masełku z bułką tartą tak jak kalafior:)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

24.04.2015 20:24

Dodaję do zupy lub bigosu

Odpowiedzi (45)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

24.04.2015 17:30

to co zostanie wyrzucam ale nigdy nie zostaje mi tak dużo żebym mogła coś z tej kapusty zrobić część liści wkładam na spód garnka w którym gotuję gołąbki

Habibi

Zadanych pytań: 690

24.04.2015 17:44

Kroję w plastry i kładę na gołąbkach (lubię duszoną kapustę) albo drobno szatkuję i zamrażam, a potem dodaję do bigosu, zapiekanek lub do zup.

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

24.04.2015 17:56

Mnie raz została - posiekałam drobno, wymieszałam z ryżem i mięsem mielonym i zrobiłam zapiekankę :)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

24.04.2015 18:05

zazwyczaj zużywam do bigosu lub gotuję na słodko kwaśno

Mniam

Zadanych pytań: 87

24.04.2015 18:32

Resztki jakie zostają wkładam na wierzch na gołąbki. Jeżeli zostało Ci dużo tej kapusty to możesz dorobić farsz, ale już nie koniecznie taki sam.

Maridka19

Zadanych pytań: 59

24.04.2015 18:45

Jak mi zostanie trochę to dodaję do mięsa mielonego (wcześniej kroje na drobniejsze kawałki), paprykę i kapustkę i robię kotleciki

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

24.04.2015 18:55

ja wykorzystuje do zupy jarzynowej

pestka

Zadanych pytań: 424

24.04.2015 20:12

dodaje do zupy lub do bigosu

gosia1988

Zadanych pytań: 526

24.04.2015 20:15

ja robię bigos

Alex_M

Zadanych pytań: 119

24.04.2015 21:02

wrzucam do zupy :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak