Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

24.04.2015 17:26

Co robicie z podgotowana glowka bialej kapusty, jezeli zostanie wam dosc sporo po robieniu golabkow ?

Odpowiedzi (45)

Benita

Zadanych pytań: 1

24.04.2015 23:45

Ja staram się, żeby za dużo nie zostało. Jak widzę, że farsz się zaczyna kończyć robię kilka bardziej "ubogich" :-)

dom-agi

Zadanych pytań: 2

25.04.2015 07:50

Łazanki, albo zasmażaną kapustę ze śmietaną:)

Ola1984

Zadanych pytań: 295

25.04.2015 07:51

Najczęściej robię z niewykorzystanej do gołąbków kapusty kapustę zasmażaną, z masełkiem i dużą ilością koperku.

Damiano

Zadanych pytań: 0

25.04.2015 08:56

gotuję zupę kapuścianą

Wacław

Zadanych pytań: 1269

25.04.2015 09:16

dodajemy do zupy albo robimy bigos

Ifa

Zadanych pytań: 16

25.04.2015 09:31

Dobre porady, bo też miałam czasem problem co z taką resztką kapusty zrobić :-)

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

25.04.2015 09:37

Do krokietów ,do zupy,do łazanek jarzynowych.

gibli

Zadanych pytań: 20

25.04.2015 09:44

jeśli zostanie dodaję ją do łazanek lub do bigosu

Futka

Zadanych pytań: 2

25.04.2015 09:55

Ja najczęściej wykorzystuję ją do zupy, ale można dodać ją także do sałatki :)

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

25.04.2015 10:03

chyba zrobie troche lazanek a reszta pojdzie do zupy :) Dzieku za odp

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak