Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

24.04.2015 17:26

Co robicie z podgotowana glowka bialej kapusty, jezeli zostanie wam dosc sporo po robieniu golabkow ?

Odpowiedzi (45)

gosia56

Zadanych pytań: 466

25.04.2015 10:21

kroję jeszcze gotuję i przyrządzam tak do zjedzenia z boczkiem i cebulą

Ola1young

Zadanych pytań: 7

25.04.2015 13:18

dodajemy do bigosu

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

25.04.2015 13:36

a'la bigos ze słodkiej kapusty lub zupę

inka2012

Zadanych pytań: 3

25.04.2015 13:51

robię łazanki z kapustą lub bigos, ale także uwielbiam z zasmażoną bułką tartą

Róża1

Zadanych pytań: 7

25.04.2015 16:31

robię trochę szybkiego bigosu :-)

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

25.04.2015 18:56

idealna do zupy

Janina

Zadanych pytań: 159

25.04.2015 21:16

Jeszcze podgotowuję i wykorzystuję na krokiety albo farsz do pierogów;)

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

25.04.2015 22:06

dodaję do zupy

berys18

Zadanych pytań: 1434

26.04.2015 09:28

kroję drobno i duszę z przyprawami i śmietaną

Franciszek

Zadanych pytań: 4

26.04.2015 14:13

Do bogosu...:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak