Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

24.04.2015 17:26

Co robicie z podgotowana glowka bialej kapusty, jezeli zostanie wam dosc sporo po robieniu golabkow ?

Odpowiedzi (45)

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

24.04.2015 21:16

zrobiłabym łazanki z kapustą i mięsem

Stenka

Zadanych pytań: 467

24.04.2015 21:20

zwykle dużo mi nie zostaję więc dodaję na spód i wierzch do garnka z gołąbkami

mysza75

Zadanych pytań: 96

24.04.2015 21:21

robię zupę albo kroję z i kapustę z jabłkiem podgotowuję

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

24.04.2015 21:24

zazwyczaj bardzo mało mi zostaje i resztę wyrzucam

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

24.04.2015 21:33

Robię z niej krokiety

anula-d

Zadanych pytań: 0

24.04.2015 21:45

ja również dodaję do garnka z gołąbkami

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

24.04.2015 22:18

przeważnie zużywam do bigosu

Margo1

Zadanych pytań: 2141

24.04.2015 22:27

Dodaję na dno garnka do gołąbków

Iwusia

Zadanych pytań: 242

24.04.2015 23:26

najczęściej dodaję do zupki - bo nie mam tego dużo

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

24.04.2015 23:45

z boczkiem zasmażana do obiadu np do schabowych

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak