Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Betka

Zadanych pytań: 668

12.01.2016 00:39

Co zrobić zeby banany tak szybko nie czarniały?

Odpowiedzi (56)

Renataj

Zadanych pytań: 1275

12.01.2016 09:09

Ja przechowuję w chłodnym ale nie zimnym pomieszczeniu w zamykanej /czyli ciemnej/ szafce.

gosia56

Zadanych pytań: 466

12.01.2016 09:41

zawsze przechowuję w szafce kuchennej albo spizarce

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

12.01.2016 09:41

trzymać w chłodnym miejscu z dala od jabłek

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

12.01.2016 09:47

Jabłka i wysoka temperatura, no i słońce przyspieszają czernienie.

Mniam

Zadanych pytań: 87

12.01.2016 09:48

Banany szybciej dojrzewają w towarzystwie jabłek i jak w pomieszczeniu jest ciepło. Żeby nie ściemniały w potrawie warto skropić je sokiem z cytryny.

Wacław

Zadanych pytań: 1269

12.01.2016 09:49

zawinąć w folie spożywczą

A_Ka

Zadanych pytań: 16

12.01.2016 09:51

wszystko wyjaśnione, trzymam zdala pd jabłek i rodziel je bo razem szybciej dojrzewaja. W ostetecznosci sok z cytryny moze tez pomóc

Malinka

Zadanych pytań: 302

12.01.2016 09:59

Ja trzymam w spiżarce, gdzie jest chłodno i ciemno :)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

12.01.2016 10:17

trzymać w chłodnym, ciemnym miejscu

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

12.01.2016 10:39

w papierowej torbie w chłodnym miejscu ale nie w lodówce

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak