Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Betka

Zadanych pytań: 668

12.01.2016 00:39

Co zrobić zeby banany tak szybko nie czarniały?

Odpowiedzi (56)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

13.01.2016 00:44

Banany na wpół dojrzałe trzymać w chłodnym i ciemnym miejscu. Nie mogą być one blisko jabłek. Ogonek owinąć folią spożywczą- zabezpiecza to przed ciemnieniem.

bertpvd

Zadanych pytań: 19

13.01.2016 10:01

ja zawijam w folię i trzymam w chłodnym, ciemnym miejscu ;)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

13.01.2016 10:17

Trzeba trzymać w chłodnym miejscu i nie trzymać w woreczku foliowym

Ewa Wojtaszko

Zadanych pytań: 79

13.01.2016 11:24

dokładnie najlepiej zawinąć ogonek w folię spożywczą,z dala od jabłek i chłodne miejsce.

Damiano

Zadanych pytań: 0

13.01.2016 16:04

ja przechowuję w spiżarce

Madzik239

Zadanych pytań: 15

14.01.2016 01:06

Ciemne i chłodne miejsce..i z dala od jabłek :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak