Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

anulka69

Zadanych pytań: 368

09.04.2017 12:31

czy aby przygotować schab w galarecie, lepiej gotować go w całości czy pokrojony w plastry ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

mysza75

Zadanych pytań: 96

11.04.2017 21:54

gotuję zawsze w całości i potem kroję

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

22.04.2017 09:05

Najlepiej ugotować w całości

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

22.04.2017 20:58

Lepiej ugotować w całości

Odpowiedzi (40)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

09.04.2017 12:47

gotuję w całości by mięso było bardziej soczyste a dopiero potem kroję

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

09.04.2017 13:43

ja również kroję schab dopiero po ugotowaniu

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

09.04.2017 13:48

Ja gotuję w całości, zachowuję więcej soczystości

Franciszek

Zadanych pytań: 4

09.04.2017 13:51

lepiej gotować w całości i pokroić ugotowane

bertpvd

Zadanych pytań: 19

09.04.2017 14:04

Ja gotuje w całości

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

09.04.2017 14:06

schab gotuję w całości

adelajda

Zadanych pytań: 234

09.04.2017 14:12

Gotuję w całości

pestka

Zadanych pytań: 424

09.04.2017 14:43

schab przygotowuję w całości, potem dopiero kroję

gosia56

Zadanych pytań: 466

09.04.2017 14:47

Na pewno lepiej ugotować w całości aby nie był za suchy;)

Renata9

Zadanych pytań: 329

09.04.2017 16:03

Zawsze gotuję w całości

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak