Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

anulka69

Zadanych pytań: 368

09.04.2017 12:31

czy aby przygotować schab w galarecie, lepiej gotować go w całości czy pokrojony w plastry ?

Odpowiedzi (40)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

09.04.2017 22:56

Ja bym go dała w całości

Diana Rusiłowicz

Zadanych pytań: 46

10.04.2017 00:33

I ja też gotuję w całości.

ilka01

Zadanych pytań: 6

10.04.2017 06:48

ja gotuję w całości

dodi

Zadanych pytań: 256

10.04.2017 09:58

u mnie w całosci

Justi2401

Zadanych pytań: 10

10.04.2017 10:01

Lepiej ugotować cały :)

Mniam

Zadanych pytań: 87

10.04.2017 10:47

Ugotowałabym w całości, a potem pokroiła na plasterki.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

10.04.2017 10:54

ja piekę w całości w rękawie, zimny kroje i daję galaretkę ciepłą i do stężenia

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

10.04.2017 10:58

ja przyrzadzam w całości

Wacław

Zadanych pytań: 1269

10.04.2017 11:49

również pieczemy w całości

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

10.04.2017 20:48

Zawsze gotuje w całości

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak