Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

anulka69

Zadanych pytań: 368

09.04.2017 12:31

czy aby przygotować schab w galarecie, lepiej gotować go w całości czy pokrojony w plastry ?

Odpowiedzi (40)

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

10.04.2017 21:15

lepiej ugotować w całości

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

10.04.2017 21:38

ja gotuję w całości

Renataj

Zadanych pytań: 1275

10.04.2017 22:08

Ja również gotuję w całości:)

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

11.04.2017 00:45

też gotuję w całości

Róża1

Zadanych pytań: 7

11.04.2017 11:11

gotuję w całości , po wystygnięciu kroję na plastry i zalewam żelantyną :-)

irenka

Zadanych pytań: 888

11.04.2017 19:49

również gotuję w całości

anka1988

Zadanych pytań: 25

12.04.2017 10:06

i ja proponuje w całości schab ugotować

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

12.04.2017 19:22

gotuję w całości

Madzai

Zadanych pytań: 7

13.04.2017 09:48

Ja gotuję w całości bo nie ma ryzyka że się rozpadnie

Motorek

Zadanych pytań: 1446

26.04.2017 10:04

ja gotuję w całości

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak