Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

anulka69

Zadanych pytań: 368

09.04.2017 12:31

czy aby przygotować schab w galarecie, lepiej gotować go w całości czy pokrojony w plastry ?

Odpowiedzi (40)

Stenka

Zadanych pytań: 467

09.04.2017 16:49

zawsze gotuję w całości

KORAL

Zadanych pytań: 20

09.04.2017 17:22

Ja gotuję też cały :)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

09.04.2017 18:23

Też gotuję w całości, a następnie kroję w plastry i zalewam galaretą.

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

09.04.2017 18:42

w całości,nie będzie taki suchy

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

09.04.2017 19:04

ugotować w całości jak wystygnie to go pokroić

Bożena Matuszczyk

Zadanych pytań: 25

09.04.2017 19:12

Ja też gotuje w całości .;)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

09.04.2017 20:48

Schab gotuję w całości.

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

09.04.2017 22:22

Też gotuję w całości.

halina17

Zadanych pytań: 271

09.04.2017 22:36

Schab gotuję w całości, po wystygnięciu kroję w plastry.

Janina

Zadanych pytań: 159

09.04.2017 22:50

Również zawsze robię w całości;))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak