Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

06.04.2016 13:18

Czy do gołąbków bez zawijania (bez liści) dodajecie ugotowany czy sypki - surowy ryż ???

Odpowiedzi (48)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

06.04.2016 14:11

zawsze podgotowuję ryż

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

06.04.2016 14:22

ryż dodaję gotowany

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

06.04.2016 14:23

zawsze dodaję ryż ugotowany

Czyki

Zadanych pytań: 72

06.04.2016 14:36

Ja zawsze podgotowuję :)

ilka01

Zadanych pytań: 6

06.04.2016 14:51

zawsze ugotowany dodaję

Habibi

Zadanych pytań: 690

06.04.2016 14:52

Jeśli chodzi o kaszę mannę, to dodaję surową... ryż zawsze gotuję na półtwardo.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

06.04.2016 15:14

Do gołąbków bez zawijania dodaję ryż, lub kaszę podgotowaną.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

06.04.2016 15:32

zawsze ugotowany dodadaję

Iwonakk

Zadanych pytań: 0

06.04.2016 16:10

Zawsze, do każdej wersji, dodaję ryż ugotowany (dość twardy, żeby podczas gotowania gołąbków się nie rozgotował).

pestka

Zadanych pytań: 424

06.04.2016 17:32

ryż dodaję ugotowany

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak