Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

06.04.2016 13:18

Czy do gołąbków bez zawijania (bez liści) dodajecie ugotowany czy sypki - surowy ryż ???

Odpowiedzi (48)

Beatris

Zadanych pytań: 43

06.04.2016 19:21

Ryż i kaszę dodaję po ugotowaniu, gdyby moja rodzinka wyczuła ziarenka, nie jadłaby...

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

06.04.2016 19:59

ja dodaję ugotowany

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

06.04.2016 20:23

Zawsze daję gotowany :)

Stenka

Zadanych pytań: 467

06.04.2016 20:39

zawsze wcześniej gotuję

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

06.04.2016 20:51

zawsze gotuję na półtwardo

jola91

Zadanych pytań: 23

06.04.2016 21:27

Zawsze kaszę lub ryż podgotowuję

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

06.04.2016 21:29

ugotowany al dente :)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

06.04.2016 21:36

Dodaję ugotowany ryż

Marta1986

Zadanych pytań: 859

06.04.2016 21:38

dodaję po ugotowaniu

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

06.04.2016 22:13

zawsze lekko podgotowuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak