Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

06.04.2016 13:18

Czy do gołąbków bez zawijania (bez liści) dodajecie ugotowany czy sypki - surowy ryż ???

Odpowiedzi (48)

tobi1989

Zadanych pytań: 0

07.04.2016 09:51

Tylko gotowany

krokus

Zadanych pytań: 145

07.04.2016 10:02

ryż dodaję ugotowany

mysza75

Zadanych pytań: 96

07.04.2016 10:47

daję ugotowany ryż na pół

halina17

Zadanych pytań: 271

07.04.2016 11:46

Dodaję podgotowany ryż jak również kaszę.

dodi

Zadanych pytań: 256

07.04.2016 11:52

dodaje ugotowany ryż

joannaa24

Zadanych pytań: 0

07.04.2016 13:33

Dodaję taki na pół ugotowany, jeszcze zdąży dojść podczas dalszej obróbki ;)

Goya

Zadanych pytań: 1385

07.04.2016 20:50

zawsze ugotowany al. dente

Motorek

Zadanych pytań: 1446

08.04.2016 09:16

dodaję ugotowany ryż

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak