Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

06.04.2016 13:18

Czy do gołąbków bez zawijania (bez liści) dodajecie ugotowany czy sypki - surowy ryż ???

Odpowiedzi (48)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

06.04.2016 23:02

podgotowuję

gosia1988

Zadanych pytań: 526

06.04.2016 23:25

Ja dodaję ugotowany

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

06.04.2016 23:28

Ja najpierw ryż gotuję

MałaMi89

Zadanych pytań: 26

06.04.2016 23:45

Ryż i mannę dodaję surowe. Kapusta też potrzebuje swojego czasu na ugotowanie, więc dusząc się w sosie wszystko "dochodzi" w tym samym czasie. Wcześniej oczywiście podsmażam z obu stron, by się nie rozpadły w garnku.

Ela15

Zadanych pytań: 1414

07.04.2016 07:46

ryż dodaję zawsze gotowany

Damiano

Zadanych pytań: 0

07.04.2016 09:16

daję podgotowany ryż

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

07.04.2016 09:26

dodaję ugotowany

Małgorzata92

Zadanych pytań: 3

07.04.2016 09:30

Zawsze gotowany :)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

07.04.2016 09:33

Do tych gołąbków dodaję suchą kaszę i ryż też, wszystko mieszam, formuję kule,obsmażam na tłuszczu i do garnka:)

Wacław

Zadanych pytań: 1269

07.04.2016 09:36

dajemy lekko podgotowany ryż

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak