Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

MałaMi89

Zadanych pytań: 26

22.12.2014 23:21

Czy do upieczenia ciasta wykorzystujecie naczynia żaroodporne, czy tylko typowe blaszki i formy? Kupiłam ostatnio takie w formie keksówki i zastanawiam się czy by w nim wyszedł... piernik :) tzn. czy dałaby radę wyjąć go potem z tego naczynia :) wtedy upiekłabym 3 za jednym zamachem, bo mam tylko 2 blaszki :)

Odpowiedzi (47)

eliza135

Zadanych pytań: 408

27.12.2014 21:04

ja używam zawsze blaszki

wyattearp

Zadanych pytań: 102

28.12.2014 16:30

mam formę na tartę i bardzo lubię w niej piec

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

28.12.2014 22:23

teraz używam sylikonowych form do pieczenia, chyba już nigdy nie wrócę do normalnych

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

29.12.2014 19:50

W naczyniu żaroodpornym piekę tylko tarty!

AgaS10

Zadanych pytań: 650

31.12.2014 11:09

piekę w tradycyjnych ale przekonuje się do silikonowych:)

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

01.01.2015 12:11

ja piekę w zwykłych blaszkach

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

05.01.2015 21:59

czasem zdarza mi się piec w naczyniu żaroodpornym, ale rzadko wolę standardowe blaszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak