Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

erym

Zadanych pytań: 24

29.01.2014 16:59

Czy jak pieczecie mieso w rekawie to robicie w nim "dziurke"?

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

29.01.2014 20:50

piekę w zamkniętym worku,a na koniec rozcinam i dopiekam na kolor:)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

29.01.2014 17:07

Ja nigdy nie robię, pod koniec pieczenia rozcinam rękaw

Róża1

Zadanych pytań: 7

29.01.2014 20:09

też nakłuwam rękaw pod koniec pieczenia:-)

Odpowiedzi (40)

ppaulina

Zadanych pytań: 22

29.01.2014 17:02

ja nie robię

teresa18

Zadanych pytań: 502

29.01.2014 17:02

Tak nakluwam w kilku miejscach

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

29.01.2014 17:03

Nie .nie robię .Jak chcę miec zarumienione bardziej to na koniec rozcinam rękaw i piekę jeszcze chwilę

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

29.01.2014 17:06

ja też nie robie.Piekę w zamkniętym

kriko

Zadanych pytań: 27

29.01.2014 17:07

nie pieke w rękawach

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

29.01.2014 17:09

nie, jak coś to ostatnie 10 minut rozcinam rękaw dla zarumienienia skórki

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

29.01.2014 17:09

nakłuwam w kilku miejscach widelcem

artur7

Zadanych pytań: 1324

29.01.2014 17:09

tak zawsze robie

Ewelina301

Zadanych pytań: 1

29.01.2014 17:10

robie kilka dziurek ale dopiero w połowie pieczenia

Janina

Zadanych pytań: 159

29.01.2014 17:12

Nie robię, najwyżej pod koniec dla zrumienienia, przecinam;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak