Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

erym

Zadanych pytań: 24

29.01.2014 16:59

Czy jak pieczecie mieso w rekawie to robicie w nim "dziurke"?

Odpowiedzi (40)

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

29.01.2014 18:55

dopiero pod koniec pieczenia

karolina1869

Zadanych pytań: 594

29.01.2014 18:59

pod koniec pieczenia tak,

Habibi

Zadanych pytań: 690

29.01.2014 19:38

w sobotę zachciało mi się szybkiego gulaszu i rozerwało mi worek w mikrofalówce ;) w sumie pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło... często z pośpiechu tak robiłam i zawsze było OK :) w piekarniku zawsze na koniec rozcinam worek :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

29.01.2014 19:43

Tak nakłuwam,pod koniec pieczenia

Motorek

Zadanych pytań: 1446

29.01.2014 19:58

tak nakłuwam a pod koniec pieczenia rozcinam

Adrianna759

Zadanych pytań: 19

29.01.2014 20:03

Nie nakłuwam, pod koniec pieczenia rozcinam

cooleczka

Zadanych pytań: 539

29.01.2014 21:06

nakłuwam widelcem

treonina

Zadanych pytań: 1213

29.01.2014 21:09

nie nie nakłuwam, pod koniec otwieram rękaw i piekę jeszcze troche do zarumienienia

Jastinka

Zadanych pytań: 229

30.01.2014 11:28

zazwyczaj nakłuwam widelcem

DorotaZ

Zadanych pytań: 17

30.01.2014 23:11

Z 10 - 15 minut przed końcem rozcinam rękaw aby skórka się przyrumieniła

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak