Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

erym

Zadanych pytań: 24

29.01.2014 16:59

Czy jak pieczecie mieso w rekawie to robicie w nim "dziurke"?

Odpowiedzi (40)

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

29.01.2014 17:52

nie, nie robię

Michał2

Zadanych pytań: 32

29.01.2014 17:58

nie robię dziurek

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

29.01.2014 18:01

raczej nie robię

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

29.01.2014 18:04

po to pieczemy w rękawie , aby mięso było bardziej soczyste i miękkie , więc robienie dziurek jest niepotrzebne i moim zdaniem bez sensu

Czyki

Zadanych pytań: 72

29.01.2014 18:05

Nigdy nie robiłam, a może jest to wyjście, bo ostatnio co piekę w rękawie to mi pęka w trakcie pieczenia.

barcie

Zadanych pytań: 4

29.01.2014 18:08

ja zazwyczaj robie

adam1f

Zadanych pytań: 1439

29.01.2014 18:14

nie robię ,bo nie ma potrzeby

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

29.01.2014 18:23

tak robię kilka dziurek aby para miała ujście

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

29.01.2014 18:38

raczej nie robię

mysza75

Zadanych pytań: 96

29.01.2014 18:50

nie robię dziurki, pod koniec rozcinam czasami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak