Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

erym

Zadanych pytań: 24

29.01.2014 16:59

Czy jak pieczecie mieso w rekawie to robicie w nim "dziurke"?

Odpowiedzi (40)

berys18

Zadanych pytań: 1434

29.01.2014 17:13

dopiero pod koniec pieczenia rozcinam rękaw

Renata9

Zadanych pytań: 329

29.01.2014 17:15

obowiązkowo nakłuwam rękaw igłą w kilku miejscach

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

29.01.2014 17:17

Nie spotkałam sie wczeniej z tym żeby robic dziurke w rękawie, ja nie robię. A wLaściwie to po co ją robić?

Passionforflavour

Zadanych pytań: 2

29.01.2014 17:19

Ja nie robię. Staram się, żeby było jak najmniej powietrza w rękawie.

Lis

Zadanych pytań: 56

29.01.2014 17:23

Nie robię dziurki, tak jak pozostali pod koniec pieczenia rozcinam rękaw i przypiekam

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

29.01.2014 17:30

różnie zależy jakie mięso piekę ale raczej robię dziurki

natalia.doradca

Zadanych pytań: 45

29.01.2014 17:41

Nie robię ale pod koniec dla zarumienienia potrawy nacinam rękaw:)

erym

Zadanych pytań: 24

29.01.2014 17:42

ja dzisiaj tez nie zrobilam pierwszy raz, zobaczymy efekty

Marlenka.S

Zadanych pytań: 70

29.01.2014 17:43

od koniec robię kilka dziurek

Alex_M

Zadanych pytań: 119

29.01.2014 17:52

nie robię dziurek. najwyżej pod koniec rozcinam rękaw, ale to rzadko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak