Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

27.01.2015 10:16

Czy mrozicie rosół , aby mieć późnej gotową bazę do przygotowania sosów i zup typu kremów? Słyszałam ,że można tak robić.

Odpowiedzi (77)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

27.01.2015 10:54

ja nie mrożę rosołu ,u mnie wszystko ładnie chodzi.

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

27.01.2015 10:55

rzadko robię rosół , ale jeśli mam go więcej to czasem mrożę w małych pojemniczkach

molanka

Zadanych pytań: 14

27.01.2015 10:56

ja mrożę, potem szybko można na jego bazie przygotować pyszną zupę np.pomidorową

Janina

Zadanych pytań: 159

27.01.2015 10:57

Nigdy nie zamrażałam rosołu, gotuję tyle żeby zjeść i ewentualnie na drugi dzień wykorzystać na zupę;)

ada.la

Zadanych pytań: 39

27.01.2015 10:57

jeszcze nie mroziłam rosołu.

berys18

Zadanych pytań: 1434

27.01.2015 10:59

jak zostanie i nie akurat jest potrzebny, to pewnie, że zamrażam

Ela15

Zadanych pytań: 1414

27.01.2015 11:00

nie mroże, gotuje tyle zeby zjesc od razu

Adam/ZUB3R

Zadanych pytań: 189

27.01.2015 11:25

ja nie mrożę, ale słyszałem że można mrozić

Mniam

Zadanych pytań: 87

27.01.2015 11:29

Czasami zdarza mi się zamrozić, jak nagotuję za dużo rosołu. Zazwyczaj to na drugi dzień na nim robię jakąś zupę.

Franciszek

Zadanych pytań: 4

27.01.2015 11:37

Czasem mrożę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak