Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

27.01.2015 10:16

Czy mrozicie rosół , aby mieć późnej gotową bazę do przygotowania sosów i zup typu kremów? Słyszałam ,że można tak robić.

Odpowiedzi (77)

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

27.01.2015 11:39

Nie mrożę, na drugi dzień gotuje na rosole jakąś zupę

pestka

Zadanych pytań: 424

27.01.2015 11:40

rosołu nie mrożę, na następny dzień robię na nim inną zupę

aginaa

Zadanych pytań: 700

27.01.2015 11:50

zdarza mi sie zamrozic

ben-ka

Zadanych pytań: 459

27.01.2015 13:01

Nie mrożę...jak mi zostaje rosół, to robię na nim inną zupę.

wyattearp

Zadanych pytań: 102

27.01.2015 13:38

pewnie że mrożę

AgaS10

Zadanych pytań: 650

27.01.2015 13:43

zdarza mi się mrozić:)

Czyki

Zadanych pytań: 72

27.01.2015 13:43

Ja czasami mrożę, potem mam dobra bazę pod szybką zupkę:)

Magda60

Zadanych pytań: 1158

27.01.2015 13:51

ja nie mrozilam, ale kiedyś musze zamrozic

brioszka

Zadanych pytań: 26

27.01.2015 13:58

pewnie, że tak :) jak nie planujesz na następny dzień trzaskać kolejnej zupy, spokojnie możesz zamrozić :)

adelajda

Zadanych pytań: 234

27.01.2015 13:59

mrozić można ale ja nigdy tego nie robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak